Šabić: Čak i kada Saša ne bude tu, mi ćemo imati instituciju

Izvor: Beta Video, 06.Feb.2017, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabić: Čak i kada Saša ne bude tu, mi ćemo imati instituciju

BEOGRAD -Poverenik za zaštitu informacija Rodoljub Šabić je ocenio je da je institucija rasla u komunikaciji sa gradjanima. ``Nije tajna da Saša Janković u krajnje dogledno vreme više neće vršiti tu funkciju, ali koliko god njegov doprinos uspostavljanju te institucije bio doslovno ogroman i važan, čak i kada Saša ne bude tu, mi ćemo imati instituciju i neko će, bogami, morati ozbiljno da se potrudi, pa da njeno postojanje i egzistenciju dovedu u pitanje``, kazao je Šabić. (CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Janković: Šabić bi bio dobar zaštitnik građana

Izvor: Beta Video, 07.Feb.2017, 15:30

BEOGRAD - Dosadašnji zaštitnik gradjana Saša Janković je potvrdno odgovorio na pitanje da li bi poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić bio pogodan za funkciju novog zaštitnika gradjana. (CH 6)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.