Šabac stvara nova pluća grada

Izvor: Beta OMS, 23.Jan.2020, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabac stvara nova pluća grada

Na prostoru stare kasarne na Starom gradu u Šapcu, juče je posađeno 127 sadnica koje je poklonila kompanija “Pasubio” i na taj način se pridružila akciji “Pluća grada Šapca” koju je pokrenuo Privredni savet grada. Do sada je u okviru ove akcije posađeno 1350 stabala, a u planu je najmanje 2000. Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović ocenio je danas da ova akcija služi da se izgradi budućnost u Šapcu. “Mi pravimo pluća grada u Savaparku. Želimo da grad Šabac bude lep, čist, i da svakom sugrađaninu omogućimo bolje uslove za život. Kompanija “Pasubio” svoju budućnost vidi u Šapcu, oni će proširiti proizvodnju u našem gradu. Ako italijanske firme vezuju svoju budućnost za naš grad, ja sam siguran da to mogu i svi građani koji ovde žive, rekao je gradonačelnik i pozvao sve firme koje do sada nisu učestvovale u ovoj akciji da se pridruže.U akciji su učestvovali zaposleni i rukovodstvo kompanije “Pasubio”, italijanske firme koja proizvodi kožu za unutrašnjost luksuznih automobila.“Velika nam je čast i zadovoljsto da damo svoj doprinos gradu, za nas je ovo zaista velika mogućnost da ostanemo bliski sa zajednicom. Naša saradnja sa gradom je odlična, lokalna samouprava je zaista na raspolaganju privrednicima i možemo da im ...

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

U akciji „Pluća grada Šapca“ posađeno još 127 sadnica drveća

Izvor: Danas, 23.Jan.2020

Na prostoru stare kasarne na Starom gradu u Šapcu, juče je posađeno 127 sadnica koje je poklonila kompanija “Pasubio” i na taj način se pridružila akciji “Pluća grada Šapca” koju je pokrenuo Privredni savet grada.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.