Šabac blizu vanredne situacije

Izvor: B92, 29.Okt.2020, 14:39

"Šabac blizu vanredne situacije"

Šabac -- U Šapcu u poslednja 24 sata zabeleženo je 28 novozaraženih koronavirusom, što je najviše u odnosu na prethodne dane, kaže gradonačelnik Aleksandar Pajić.

Naveo je da je Šabac vrlo blizu uvođenja vanredne situacije.

Na sastanku gradskog Štaba za vanredne situacije, Pajić je istakao da u Šapcu ima ukupno 123 aktivno obolela, objavljeno je na sajtu grada.

Uprkos tako nestabilnoj epidemiološkoj situaciji, Pajić navodi da je dobra vest to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što hospitalizovani pacijenti imaju lakše kliničke slike.

Dodaje i da je oko 400 onih koji su sa obolelima bili u kontaktu u izolaciji.

Pajić je apelovao na sugrađane da striktno poštuju mere zaštite, jer je, ističe, to jedini način borbe protiv korone.

Naveo je i da je pojačan rad sanitarne inspekcije, kao i Odeljenja komunalne policije.

Pozvao je privrednike, vlasnike trgovinskih objekata i ugostitelje, da se pridržavaju dužine radnog vremena i mera zaštite.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Još jedan grad u Srbiji blizu uvođaneja VANREDNE SITUACIJE

Izvor: Blic, 29.Okt.2020

U Šapcu je u poslednja 24 časa registrovano 28 novih slučajeva zaraze virusom korona, što je najviše u odnosu na prethodne dane, izjavio je danas gradonačelnik Aleksandar Pajić i naveo da je Šabac vrlo blizu uvođenja vanredne situacije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.