Šabac: Humanitarni koncert za pomoć Krupnju

Izvor: Blic, 12.Jun.2014, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabac: Humanitarni koncert za pomoć Krupnju

Udruženje “Svetlost” iz Šapca u petak organizuje humanitarni koncert na kojem će nastupiti bendovi iz Nemačke, Austrije, Pančeva, Novog Sada i Šapca.

Sav prihod od koncerta biće usmeren za pomoć Krupnju za saniranje oštećenja od poplava i klizišta.

Samoorganizovali smo se, podržavali i pokazali da nas ima - poručuju organizatori Festivala.

Festival „Ima nas”, nastao iz građanske inicjative radnika i intelektualaca, a organizovan je kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Udruženje “Svetlost” iz Šapca.

- Pored želje i spremnosti nas „lokalaca ” priču je od početka podsticala i pratila međunarodna mreža ORA koju predstavlja Roter Baum iz Berlina, a čiji su članovi Šapčani. Prvi koraci su napravljeni prikupljanjnem donacija preko Roter Bauma, omladinske nevladine organizacije iz Nemačke. Tamo prikupljenu pomoć doneće u Šabac tri benda iz Nemačke i jedan iz Austrije - kaže Darko Pavlović iz Udruženja “Svetlost”.

Za mesto održavanja koncerta izabran je nekadašnji bioskop “Kasina”.

Ulaz na koncert je SMS na broj 1003 ili 100 dinara, profit od usluge šanka takođe će biti doniran.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.