Sa sekirom upao kod izvršitelja

Izvor: Večernje novosti, 28.Sep.2018, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa sekirom upao kod izvršitelja

U Novom Sadu uhapšen K.G. iz Veternika, osumnjičen za napad na sudskog izvršitelja i policajca U NOVOM Sadu uhapšen je muškarac K.G. Iz Veternika, koji je danas upao u kancelariju privatne izvršiteljke u Novom sadu. Muškarac je , kako saznajemo, bio naoružan sekirom, ali srećom, nikog nije povredio.Pročitajte još: Pretučen sekirom zbog svađe oko deteta Ovaj Veterničanin je, kako saznajemo, došao u kancelarije privatnog izvršitelja, kako bi se raspravio zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << duga koji ima prema „Informatici“. U kancelariji je vikao i pretio, sve vreme držeći sekiru u ruci, ali njome nije zamahivao. Interventna jedinica ga je uhapsila i privela u prostorije policije, gde je, takođe nastavio sa agresivnim ponašanjem, a prilikom uzimanja izjave od njega, pretio je i jednom policajcu. Njemu je određeno zaržavanje, a sumnjiči se za napad na službeno lice i ometanje policije u obavljanju posla.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Veterničanin sa sekirom upao kod izvršitelja

Izvor: NoviSad.com, 29.Sep.2018, 17:06

Policija je uhapsila K.G. (61) iz Veternika, koji je, noseći sekiru, upao u kancelariju privatne izvršiteljke u Novom Sadu. Srećom, nikog nije povredio. Ovaj..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.