Skinuo Bred Pita sa trona: Džastin Timberlejk proglašen najpoželjnijim muškarcem

Izvor: Blic, 08.Jun.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skinuo Bred Pita sa trona: Džastin Timberlejk proglašen najpoželjnijim muškarcem

Pevač Džastin Timberlejk muškarac je o kojem žene najviše maštaju. Osvojio je najviše glasova u anketi američkog magazina Star.

Džastin je sa trona skinuo prošlogodišnjeg pobednika Bred Pita. Iza glumca treći na listi je oskarovac Džared Leto, a u top pet ušli su i Rajan Goslin Hju Džekman.

Najpoželjniji neženja je glumacn Goslin, ali ipak Timberlejka bi većina devojaka odvela kući na upoznavanje roditeljima.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žene maštaju o Džastinu Timberlejku

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jun.2014

Pevač Džastin Timberlejk muškarac je o kojem žene najviše maštaju. Osvojio je najviše glasova u anketi američkog magazina Star...Njega su žene izabrale za najpožejnijeg muškarca: Džastin Timberlejk.. .. ..Džastin je sa trona skinuo prošlogodišnjeg pobednika Bred Pita. Iza glumca treći...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.