Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2016, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa kim je Adrijana napravila selfi na Super Bowl-u? (FOTO)

Svi smo već upoznati sa tim da je ovog vikenda održan pravi spotski spektakl, a naravno riječ je o Super Bowlu. Na terenu se u toku otvaranja i poluvremena moglo uživati i u nastupima muzičkih zvijezdi Bijonse, Coldplay-a, Bruna Marsa, ali naročito i Lejdi Gage koja je sve oduševila svojim izvođenjem himne uz klavir.

Već nekoliko godina unazad popularna manekenka i Viktorijin anđeo, Adrijana Lima uživa sa tribina na terenu. Ništa manje nije uživala ni ove godine te >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << svoje oduševljenje ovim događajem nije krila ni na društvenim mrežama.

Ona je objavila i selfi koji se našao na njenom Instagramu, a društvo joj pravi bivši momak pjevačice Nikol Šerzinger i vozač Formule 1.

Naravno, riječ je o Luisu Hamiltonu, a ako ste pomislili da je možda nova ljubavna romansa u pitanju, razočaraćemo vas, oni su samo dobri prijatelji.

Ovako izgleda selfi koji je privukao pažnju. Očigledno da su se ludo zabavljali uživajući u ovom sportskom spektaklu i da su bili dobri u navijanju.

“Juče sa dragim prijateljem Luisom Hamiltonom” – napisala je Adrijana uz fotografiju.

(NN/wannabemagazine.com)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.