Izvor: Blic, 19.Avg.2016, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa "filmskog platna" direktno na Hot Mess

Ovog petka i subote očekuje nas sjajan provod na prestoničkom “ostrvu zabave” opšte poznatom pod nazivom Hot Mess.

S obzirom da sezona lagano odmiče, to oazu dobrog provoda ne sprečava da svojim posetiocima svakog vikenda nudi sve zanimljiviji povod za ludi provod.

Večeras na Hot Messu održaće se prava “old school” HIP-HOP žurka pod nazivom “Blackthing” sa početkom u ponoć. Za sve one koji umeju i vole da uživaju u dobrom ritmu, Hot Mess je dobar >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izbor za večeras.

Već sutra, u subotu, na splavu sa početkom od 15 sati vas očekuje dnevna zurka pod nazivom “Daily Odyssey” koja ce biti “ne tako obična zurka” na koje ste možda navikli. Dočekuje vas jedan zao i jedan dobar lik.

Devojka za kojom ceo svet ludi pored toga sto slovi za negativku, Harli Kvin. I momak koji je tu da vas zastiti od Harlinih nestašluka, ni manje ni vise nego Spajdermen. Detalje ne otkrivamo, već ostavljamo vama na raspolaganju da posetite ovu “ne tako običnu žurku” i vidite šta će se to dogoditi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.