Sa ekrana na ekran

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jul.2018, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa ekrana na ekran

Doskorašnje zaštitno lice RTS Nataša Miljković, počela je da vodi novi jutarnji program TV Prve. Jedno od najpoznatijih TV lica u Srbiji priključila se ovih dana timu Prve televizije i počela je da vodi jutarnji program TV Prve, dok su Jovana Joksimović i Srđan Predojević na odmoru. Od jeseni Natašu čekaju novi projekti.

- Veoma se radujem ovom poslovnom izazovu. Bilo je krajnje vreme da se zatvori staro i otvori novo poglavlje koje donosi jedan pozitivan zaokret mojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << karijeri mnoge mogućnosti, ali i rad sa dobro poznatim kolegama sa kojima sam učila, stasavala u ovom poslu i sa kojima se privatno družim. RTS-u dugujem zahvalnost za lepe godine i važna profesionalna iskustva, dug put smo prošli za ovih 15 godina. U prijateljstvu i dostojanstvu smo se rastali. Hvala im - rekla je Nataša za beogradske medije.

Ona je istakla da joj je bilo čudno kad je napuštala zgradu Javnog servisa.

- Bilo je tužno, ali nismo plakali. Jedan kraj i jedan početak su se stopili u trenutku, pa je bilo i sreće i sete u isto vreme. Suza je umalo krenula samo kad sam otišla do jedne kancelarije gde je sve počelo. Ali, ipak nije.

Ovo je samo jedan u nizu velikih TV transfera od početka godine. Jovanin i Srđanov prelaz sa TV Pink na TV Prva mnogi nazivaju transferom godine. Njih dvoje su nakon prelaska sa RTS-a bili jedan od vodećih televizijskih parova, a nakon Jutarnjeg programa na ružičastoj televiziji prešli su na Prvu.

Lea Kiš je posle 13 godina napustila televiziju Pink na kojoj je vodila i uređivala emisiju Nedeljno popodne sa Leom Kiš i postala novo lice Grand televizije. Njena emisija skinuta je sa Pinkove programske šeme kada je počeo rijaliti Zadruga, 6. septembra 2017. godine.

- Jednostavno, promena i prelazak na bolje. Bolje za mene. Na Pinku sam bila maksimalno ispoštovana i zadovoljna, ali vreme je za obostranu promenu. Vrlo sam zadovoljna što se tiče finansijskih uslova, mada ja nikada nisam imala loše uslove na Pinku. Bez obzira na honorare, radim svoj posao isključivo iz ljubavi. Finansijski uslov jeste važan, ali ne i presudan. U svakom slučaju, zadovoljna sam prelaskom. Ne razmišljam materijalno - rekla je tada kaže Lea Kiš.

U medijima je pre nekoliko meseci odjeknula vest kada je Žika Nikolić, dugogodišnje zaštitno lice RTS prešao na Pink. Voditelj je tada rekao da je vreme za promene, a šuškalo se kako je za ovaj transfer dobio 200.000 evra.

- Ja mislim da je u pitanju ljudski momenat. Poslednjih godinu dana bila je tolika huka i kuka na mene, šta ću tu kao penzos, da se guram, i ja sam to ispoštovao. Mislim da su u pravu. Stekao sam penziju u toj kući, postao sam neka zvezda. Zahvalan sam RTS-u što je bila uz mene i posle penzionisanja. U međuvremenu sam dobio ponudu od Željka Mitrovića, koja je bila ljudska. Inače, mi razgovaramo još od 2005. godine, i evo, treća sreća. To je jedan fin dodatak na moju penziju. Ljudi pričaju, i lepo je kad se priča - rekao je Žika u emisiji Amidži šou.

Aneta Ivanović koju je publika gledala u emisiji 150 minuta na TV Prva prešla je na RTS, gde je postala urednica emisije Žikina šarenica, koju posle Žike vodi Slobodan Šarenac i Ana Babić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.