Sa Prve na B92

Izvor: RTS, 16.Okt.2013, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Prve na B92

Generalna direktorka Televizije B92, umesto Manje Grčić, od 15. novembra biće Ivana Miković, sadašnja direktorka informativnog programa Prve srpske televizije.

Direktorka Informativnog programa Prve srpske televizije Ivana Miković postaće od 15. novembra generalni direktor televizije B92.

Nakon dve godine uspešnog rada na televiziji B92, Manja Grčić napušta mesto generalnog direktora ove televizije, a na njeno mesto 15. novembra doći će Ivana Miković, navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se u saopštenju ove medijske kuće, a prenosi Tanjug.

U ime Odbora direktora TV B92 Stefanos Papadopoulos zahvalio je Manji Grčić na dosadašnjem radu i dodao da su njeno "veliko iskustvo i angažman doprineli stabilnosti, koja je bila ključna tokom teškog perioda kroz koji je prolazila kuća B92".

"Želimo joj sve najbolje u budućem radu", rekao je Papadopoulos.

Upravni odbor televizije B92 ponudio je poziciju generalnog direktora Ivani Miković, direktoru Informativnog programa Prve srpske televizije, što je ona i prihvatila i na novu dužnost stupiće 15. novembra, navodi se u saopštenju.

Dodaje se i da Miković ima više od petnaest godina profesionalnog iskustva u internacionalnim medijskim korporacijama, a da je karijeru započela kao producent, u BBC News Corporation.

Od 2006. godine, na Foks televiziji je bila na pozicijama menadžera za operativne poslove i direktora Informativnog programa, da bi kasnije zauzela mesto direktora Informativnog programa Prve srpske televizije.

Navodi se i da je bila zadužena za vođenje dnevnog i informativnog programa, kao i za kreiranje i implementaciju novih formata Prve televizije i programsku koordinaciju sportskih sadržaja na toj televiziji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.