SZS više neće prisustvovati sastancima na FPN

Izvor: Mondo, 19.Avg.2019, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SZS više neće prisustvovati sastancima na FPN

Predsedništvo Saveza za Srbiju (SzS) saopštilo je danas da je donelo odluku da neće učestvovati na preostala dva okrugla stola koji se organizuju na Fakultetu političkih nauka.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Razlog za takvu odluku je, kako su ocenili, što taj format sastanaka ne daje nikakve rezultate.

"Savez za Srbiju pokazao je odgovornost prema građanima na prethodnim okruglim stolovima insistirajući na 42 preporuke Stručnog tima protesta 'Jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od pet miliona', ali predstavnici vlasti nisu pokazali ni najmanju spremnost da bilo šta od toga ispune", navodi se u saopštenju.

Konstruktivan sastanak vlasti i opozicije, nastaviće se

SzS je upozorio da je za "dalje produbljivanje političke krize odgovornost isključivo Aleksandra Vučića i njegovog režima".

Pročitajte kako je protekao današnji okrugli sto.

Opozicija nezadovoljna, najavila bojkot izbora

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.