SZS: Upad izvršitelja i policije u TV Naša dokaz duplih standarda vlasti

Izvor: Danas, 09.Sep.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SZS: Upad izvršitelja i policije u TV Naša dokaz duplih standarda vlasti

Savez za Srbiju osudio je danas, kako se navodi, "upad izvršitelja i policije na vrata televizije TV Naša", ocenjujući da je to "još jedan dokaz duplih standarda vlasti kada su mediji u pitanju i činjenice da vlast neće prezati ni od čega dok ne ućutka sve slobodne medije ili ih stavi pod svoju kontrolu". Članak SZS: Upad izvršitelja i policije u TV Naša dokaz duplih standarda vlasti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Poginuo muzičar Dalibor Andonov Gru

Izvor: Danas, 09.Sep.2019

Kako prenosi portal Radio televizije Srbije, muzičar Dalibor Andonov Gru poginuo je u 47. godini. On je poginuo danas u 15.20 časova, kada je tokom paraglajdinga upao u vodu. Članak Poginuo muzičar Dalibor Andonov Gru se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.