SZS: Hitno identifikovati napadače na demonstrante ispred Predsedništva

Izvor: Danas, 11.Avg.2019, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SZS: Hitno identifikovati napadače na demonstrante ispred Predsedništva

Savez za Srbiju osudio je sukob ispred Predsedništva tokom protesta organizacije "Jedan od pet miliona" i zatražio da se hitno identifikuju oni koji su napali demonstrante, koji su u skladu sa prethodnim dogovorom sa policijom hteli da ispred zgrade Predsedništva ostave preporuke i zaključke ekspertskog tima protesta. Članak SZS: Hitno identifikovati napadače na demonstrante ispred Predsedništva se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

SZS: Naređenje da vojnici tuku narod nije imao ko da izda do Vučić lično

Izvor: Danas, 11.Avg.2019

Ceo sat se danas Aleksandar Vučić pokušavao da objasni zašto su sinoć ispred zgrade Predsedništva ponovo prebijeni građani, koji su protestovali protiv njegove politike, saopštio je Savez za Srbiju. Članak SZS: Naređenje da vojnici tuku narod nije imao ko da izda do Vučić lično se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.