SVIRAJ PENAL: Sudija faulirao srpskog fudbalera u kaznenom prostoru

Izvor: Kurir, 01.Apr.2014, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVIRAJ PENAL: Sudija faulirao srpskog fudbalera u kaznenom prostoru

Neverovatna scena u Izraelu gde je sudija na najgorem mogućem mestu sprečio akciju tako što je bukvalno faulirao srpskog fudbalera u šesnaestercu

Fudbal nam svakoga dana donosi neke novine i taman kada pomislimo da smo sve videli, pojavi se ovako nešto.

U pitanju je meč izraelske lige između Beitara i Makabi Petah Tikve, koji je pripao ekipi Beitara rezultatom 3:0. Najzanimljiviji trenutak meča, nije niti jedan od tri postignuta pogotka, već detalj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz 54. minuta meča kada je u glavnoj ulozi "zablistao" sudija Daniel Bar-Natan.

Ekipa Beitara je imala, reklo bi se, opasan napad, srpski fudbaler Dušan Matović je utrčavao po levoj strani, ali se na njegovom putu isprečio glavni sudija i došlo je do teškog sudara.

Napad Beitara je propao, a sudija, kao neutralan, nije mogao da dosudi penal ili da recimo sebi izrekne javnu opomenu:

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.