Izvor: Kurir, 15.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVILA GNEZDO

Naša manekenka, koja je stekla svetsku slavu, Jelena Trninić nedavno se osamostalila i u stanu svojih rođaka na periferiji Beograda živi s verenikom i baletanom Sašom Budimlijom, tvrdi dobro obavešteni izvor Kurira insistirajući na anonimnosti:

- Ovaj par se upoznao tek pre tri godine, iako su četrnaest godina živeli u istoj ulici, išli u istu školu! Romantična veza počela je na svete Vrače. Kao u nekom holivudskom filmu, ko zna da li bi prelepa Jelena i njen Saša ikada >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ukrstili puteve, da tog dana ona nije otišla do video-kluba. Tu ju je sreo Saša. Nisu se upoznali, ali je dovitljivi momak rešio da ide na sve ili ništa, pa je kraljici modnih pista poslao pismo. Jelena mu je odgovorila, i tako su komunicirali skoro dva meseca, a da se nisu ni videli?! Nije bilo SMS poruka, mejlova, već se ovaj zaboravljeni romantični način upoznavanja i izjavljivanja ljubavi dopao oboma, pa su sa nestrpljenjem zavirivali u poštansko sanduče. Trninićeva je živela da bi pročitala reči svog dragog, ali pošto je živela u zgradi, predložila mu je da se predstavlja kao raznosač pica kako bi mogao da uđe u zgradu kada poželi, da bi svakog dana razmenjivali pisma. A, posle nekoliko meseci, došlo je do prvog sastanka između dvadesetsedmogodišnje manekenke i dve godine starijeg člana ansambla Narodnog pozorišta i Teatra T. I, evo, zajedno su tri godine.

- Iako su se malo pribojavali kako će se „uštimovati“ zajedno, par zrači od sreće i hvali se da je nakon samo nekoliko dana zajedničkog života shvatio da su zaista jedno za drugo, jer uživaju kad su zajedno, nadopunjuj,u sa, lepo im je... Ona studira Pravni fakultet, a on Filološki, tj. nemački jezik. Lepa manekenka je odabrala kriminalistiku, s obzirom na to da voli izazove. Položila je još jedan važan ispit - vozački. Inače, razlog za beg od gradske vreve je bio fakultet. Jer, i Jelena i Saša žele da što pre postanu akademski građani. A, kad se odmaraju, onda je to u zagrljaju, jer njihova ljubav vremenom samo dobija na intenzitetu. A venčanje? Zasad im to nije prioritet, mada, čudni su putevi Gospodnji - zaključuje naš sagovornik.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.