SVI ZNAJU ŠTA JE ISTINA Orlić besan zbog licemerja opleo po Kurtijevim lobistima i dokazanim lažovima

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2023, 19:58

"SVI ZNAJU ŠTA JE ISTINA" Orlić besan zbog licemerja opleo po "Kurtijevim lobistima i dokazanim lažovima"

Srpski narod je, posle ovakvih napada, još ponosniji na predsednika Aleksandra Vučića.

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić poručio je da svi razumeju da je generator problema na Kosovu isključivo kosovski premijer Aljbin Kurti, ali da to ne žele svi da priznaju.

Orlić je istakao da je svaki susret za Srbiju važna prilika da sagovornike upoznaju sa situacijom na Kosovu, kao i da svi razumeju da je generator problema na Kosovu isključivo Kurti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Samo neki to nerado hoće i da kažu, a neki iz pukog interesa tvrde suprotno, mada svi znaju šta je istina. Upravo ovo drugo jeste slučaj s tim pismom `parlamentaraca`, Kurtijevih lobista i dokazanih lažova, poput Ališe Kerns. Kad pogledate kako optužuju predsednika Srbije da je kriv zato što neće da prizna takozvano Kosovo, zbog toga što štiti srpski narod, jer čuva Republiku Srpsku i za ko zna šta sve, svaki bi častan pripadnik našeg naroda bio iskreno ponosan da ga baš ti i takvi, za baš takvu `krivicu`, javno napadnu - rekao je Orlić.

Srpski narod je, ističe, posle ovakvih napada, još ponosniji na predsednika Aleksandra Vučića.

- Uverili su se svi da nikakvi pritisci, podmetanja i spletke, nijedna laž i prljava kampanja kojih je bilo nebrojeno mnogo, ništa od svega toga nikada nije uspelo da pokoleba predsednika Vučića i da ga natera na popuštanje kada se radi o zaštiti interesa Srbije i našeg naroda. Naprotiv, uvek su predstavljali samo potvrdu da smo na dobrom putu, čim najgori moraju da pokažu otvoreno koliko im on smeta. To je samo dodatni podstrek da tim putem nastavimo još snažnije - rekao je Orlić.

On poručuje da je slobodna, suverena i samostalna Srbija, koja vodi računa o svom narodu i bori se za svoj napredak i budućnost, zna i sme da iznosi svoje stavove, najznačajniji rezultat politike koju vodi srpski predsednik.

- Ona je osnovni cilj posvećenog rada svih ljudi koji tu politiku sprovode, u vernoj službi narodu i državi - istakao je Orlić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.