Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 07:39

SVI SU ZGROŽENI, DOMAR TRI PUTA ZLOSTAVLJAO ĐAKA! Pedofil pokušao da pobegne, ali mu je policija stala na put!

Se*sualno zlostavljao dete 19. maja kao i u junu i avgustu prošle godine

Viši sud u Bijelom Polju odredio je pritvor do mesec dana četrdesetsedmogodišnjem muškarcu, koji se sumnjiči da je seksualno zlostavljao maloletnog đaka.

- Sudija za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, Vanja Rakonjac, odredila je pritvor protiv domara, zbog produženog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje, u trajanju do mesec dana. Pritvorski osnovi za određivanje pritvora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su postojanje opasnosti od bekstva, ukoliko bi se okrivljeni našao na slobodi, uticaj na svedoke i težina dela, za koje postoji osnovana sumnja da je izvršio - saopštila je Libertasu portparolka bijelopoljskog Višeg suda Aida Destanović.

Prethodno su iz Uprave policije saopštili da je osumnjičeni muškarac uhapšen pre dva dana, kada je pokušao da pobegne. Policija je u svom saopštenju navela da je on, navodno, seksualno zlostavljao dete 19. maja kao i u junu i avgustu prošle godine.

Osumnjičeni je domar u školi u koju ide dete koje je, navodno, zlostavljao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.