SVI SU VEROVALI DA JE NEVINA: Nakon crteža njenog sina, osuđena je na DOŽIVOTNU ROBIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 19:58

SVI SU VEROVALI DA JE NEVINA: Nakon crteža njenog sina, osuđena je na DOŽIVOTNU ROBIJU

Amanda je tvrdila da je njena ćerka upala u bazen a svi su verovali u tu priču dok se nisu pojavili crteži dečaka

Amanda Levis (35) osuđena je 2017. na doživotnu robiju zbog ubistva ćerke, a ključni svedok bio je njen sedmogodišnji sin A.J. Dečak je rekao da je majka utopila njegovu sestru, a kako se to desilo čak je i nacrtao.

Zapravo, .

Kada je sudija tražio da mališa opiše šta se desilo, on je rekao: "Ovo je moja mama i ovako je ubila moju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sestru. Stavila joj je ruku na lice, da ne bi vrištala".

Dečak je kasnije suočen sa svojom majkom i tada je počeo da plače.

Na suđenju je svedočila i Amandina majka koja je tvrdila da je njena ćerka izgubila živce sa devojčicom, koja je bolovala od hiperaktivnosti i deficita pažnje.

Iako je osuđena za ubistvo, njegova majka je tvrdila da je neko nagovorio dečaka da da ovakav iskaz dok je advokat ubeđen da je njegova klijentkinja nevina.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.