SVI SU GLEDALI ŠTA JE OBUKLA: Dijana Hrkalović stigla u Specijalni sud, pogledajte kako sada izgleda bivša državna sekretarka MUP (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 11:28

SVI SU GLEDALI ŠTA JE OBUKLA: Dijana Hrkalović stigla u Specijalni sud, pogledajte kako sada izgleda bivša državna sekretarka MUP (FOTO)

Na optuženičkoj klupi sa njom nalaze se još dvojica bivših policajaca, koji se takođe brane sa slobode.

Bivša državna sekretarka MUP-a, Dijana Hrkalović, stigla je u Specijalni sud u Beogradu, gde treba da joj se nastavi suđenje zbog sumnje da je iskorišćavanjem svog položaja u MUP-u kočila istrage i procesuiranje kriminalaca.

Hrkalović je u sud došla sama, sa slobode, pošto joj je 6. juna prošle godine sud ukinuo kućni pritvor sa elektronskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nadzorom, u kom je bila od 31. marta prošle godine.

Nekadašnja najmoćnija žena srpske policije privukla je pažnju odevnom kombinacijom koju je izabrala za ovu priliku. Reč je o strogo poslovnom stilu, a na sebi je imala sivo karirano odelo, sako i pantalone, ispod kojeg je imala mastilo plavu košulju.

To su bivši načelnik Odeljenja za specijalne istražne metode Dejan Milenković i bivši načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić.

Optuženi su tokom suđenja negirali izvršenje dela, a današnje suđenje treba da se nastavi saslušanjem svedoka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.