SVI SU BULJILI U NJENE GRUDI: Dženifer Lopez pokazala dekolte do pupka!

Izvor: Kurir, 23.Jan.2015, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI SU BULJILI U NJENE GRUDI: Dženifer Lopez pokazala dekolte do pupka!

Nisi uplašena da će ti grudi ispasti iz tog dubokog dekoltea, upitao ju je voditelj

Dženifer Lopez šokirala je sve pa i voditelja kada je došla u emisiju sa dekolteom do pupka.

Naime voditelj Endi Kohen je bio čak i zabrinut da će joj čak grudi ispasti iz haljine. Što god da govorila, niko je nije slušao već je celi studio buljili u njene razgolićene grudi.

Lopezova je u emisiju došla u dugačkoj crnoj haljini koja je prozirna na nogama i rukama >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dok gornji deo izgleda kao raskopčani sako koji joj je jedno tri broja premali pa ne može spojiti jednu stranu s drugom.

"Nisi uplašena da će ti grudi ispasti iz tog dubokog dekoltea", upitao ju je voditelj.

"Već dugo želim da obučem ovu haljinu i nisam znala koja je prilika najbolja. Onda sam zaključila da je danas zapravo savršen dan da je obučem i da je tvoj šou idealan za to", rekla je glumica i dodala je da izazovnu haljinu ne bi ni izabrala da je posumnjala da bi moglo doći do toga da pokaže previše.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

(FOTO) VODITELJ SE "PREPAO" DA JOJ NEŠTO NE IZLETI: Da li je ovo najdublji dekolte ikada!?

Izvor: Press, 24.Jan.2015, 12:16

Pevačica se pojavila u emisiji sa haljinom koja je otkrila njen dekolte, zbog čega je voditelj bio uplašen da će pokazati više nego što treba. . 45-godišnja pevačica Dženifer Lopez već godinama važi za jednu od najlepših...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.