SVI SE PITAJU GDE JE MELANIJA: Godinama trpela neverstva, pa liniju povukla kad Tramp prolazi kroz pakao?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 20:23

SVI SE PITAJU GDE JE MELANIJA: Godinama trpela neverstva, pa liniju povukla kad Tramp prolazi kroz pakao?

Melanija Tramp se nije pojavila na suđenju Donaldu Trampu.

Nakon što je Donald Tramp uhapšen, pa saslušan u sudu u Njujorku, i postao prvi bivši predsednik Amerike koji je optužen, mnogi se pitaju gde je nestala njegova supruga Melanija Tramp.

Napominjemo da nikad u istoriji Amerike nije podignuta nijedna optužnica protiv osoba koje su bile ili jesu predsednici ove države. Donald Tramp optužen je u 34 tački optužnice, a Melanija se nije nalazila u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << avionu kojim je njen muž došao sa Floride u Njujork kako bi se pojavio pred sudom.

Takođe nije bila ni na njegovom mitingu. Ponovne priče o njihovom mogućem razvodu krenule su nakon otkrića o navodnoj aferi Donalda Trampa sa manekenkom iz "Plejboja". Bivši predsednik Amerike se nakon izlaska iz suda u Njujorku obratio okupljenima. Tom prilikom se zahvalio svojoj porodici ali nije pomenuo Melaniju Tramp.

Tramp se okrenuo svojoj porodici i pojedinačno je imenovao svoju decu, ali ne i svoju ženu. Mora da se napomene da se Melanija nije nalazila na skupu, a njegova deca jesu. Melanija je, inače, ranije putovala sa mužem u Njujork, čak je bila sa njim na sahrani njegove bivše žene Ivane. Na pitanje novinara gde je Melanija bila u utorak uveče, Trampov saveznik Majk Lindel, koji je bio među pristalicama odgovorio je: "Ne znam, idem da saznam".

Posle je izašao na sporedni izlaz.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.