SVI PRIČAJU O TOME: Kraljica Elizabeta nakon smrti Filipa odlučila se za ovaj potez, članovi porodice su odmah aminovali

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 01:09

SVI PRIČAJU O TOME: Kraljica Elizabeta nakon smrti Filipa odlučila se za ovaj potez, članovi porodice su odmah aminovali

Službeni dvonedeljni period žalosti za njenim suprugom se završava

Kraljica je zamenila fotografiju profila na društvenim mrežama s princom Filipom za sliku bez Filipa, jer se njen službeni dvonedeljni period žalosti za njenim suprugom završava.

Pre smrti vojvode od Edinburga, kraljica (95) je koristila sliku profila dok su ona i princ Filip uživali.

U danima nakon smrti princa Filipa u petak, 9. aprila, ožalošćeni članovi kraljevske porodice privremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su zamenili svoje naslovne fotografije službenim grbom u znak poštovanja.

Kraljičina stranica na društvenim mrežama sada je ažurirana tako da prikazuje kraljicu samu prošle godine u sedištu MI5.

U međuvremenu su i drugi stariji članovi kraljevske porodice zamenili grbove svojim fotografijama.

Ranije ove nedelje, u svojim prvim komentarima posle smrti princa Filipa, kraljuca se zahvalila ljudima širom sveta na počastima koji su odani njenom suprugu i koji su "duboko dirnuli" kraljevsku porodicu.

Kraljica je rekla da su ona i njena porodica bili u "periodu velike tuge", ali da su je tešili rečima hvale za Filipa, koji je mirno umro u Vindzoru u dobi od 99 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.