SVI POSTAVLJAJU PITANJE DA LI SE ON SADA KAJE Ministarka Kisić okrila nove detalje o dečaku-ubici sa Vračara

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 18:14

"SVI POSTAVLJAJU PITANJE DA LI SE ON SADA KAJE" Ministarka Kisić okrila nove detalje o dečaku-ubici sa Vračara

Ministarka je demantovala informacije u pojedinim medijima,

Ministarka za brigu o porodici Darija Kisić opovrgla je tvrdnje da je maloletni ubica sa Vračara potpuno smiren i hlandnokrvan i da ga interesuje kad će biti pušten na slobodu.

- To su sve dezinformacije i spekulacije, dečak je u izolaciji u zdravstvenoj ustanovi gde se vrše različite procene. To je jedan specifičan psihološki profil, sa kojim se ne susreće svet često. Ispitivanje će trajati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duže - izjavila je Kisić u jednoj televizijskoj emisiji.

Ministarka je ispričala da se dan posle zločina po službenoj dužnosti otišlo u stan gde on živi sa majkom i sestrom:

- Majci je predočeno da treba da da saglasnost za dečakovo lečenje i ostanak u ustanovi, što je ona i dala. Sad svi postavljaju pitanje da li se on kaje, ali ono što je važno da ljudi znaju je da je dečak u izolaciji i duži vremenski period će se raditi različite vrste procena. Svi medijski naslovi su dezinformacije. Psiholozi se do sada nisu susreli sa ovakvim izazovom.

Sve vesti o nezapamćenoj tragediji u Beogradu pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.