SVI PLAKALI TOKOM POTRESNOG GOVORA MAJKE UBIJENE DEVOJČICE: Svi su umreženi, sve će se dokazati, moje Petre više nema

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022, 14:41

SVI PLAKALI TOKOM POTRESNOG GOVORA MAJKE UBIJENE DEVOJČICE: Svi su umreženi, sve će se dokazati, moje Petre više nema

"Neću dozvoliti da nijedno dete prođe kao moja Petra. Nijednoj ženi se ne veruje u ovoj zemlji. Želim da vam se svima zahvalim na ogromnoj podršci, od srca vam se zahvaljujem", u suzama poručuje Suzana, majka ubijene devojčice (2) iz Vršca.

Nesrećna žena smogla je danas snage da dođe na protest ispred institucija u Vršcu, kako bi se zahvalila svima na podršci nakon ubistva ćerke jedinice. Kako priča u suzama, niko joj nije verovao dok je pričala kroz šta prolazi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Može žena da priča da šta god hoće. Svi neke papire popunjavaju, a moje ćerke nema. Ja se nadam da ću moći da napravim Fondaciju, da se više nikome ne desi kao što je mojoj ćerki i meni. Sve će da se dokaže kroz šta sam ja prošla, svi su umreženi - u suzama je rekla Suzana.

Kako kaže, "samo želim da se zahvalim, smogla sam snage da dođem. Jako je teško ali uspela sam".

Svi okupljeni su plakali tokom govora majke.

Podsetimo, danas u 13 sati počeo je protest zbog ubistva male Petre (2) koju je kako je utvrđeno udavio njen otac Marko B. Monsturm je potom izvršio samoubistvo. Inače, on je sedam dana pre zločina osuđen zbog nasilja u porodici, a imao je i zabranu prilaska u odnosu na suprugu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.