SVI JOJ SE PREDAJU: Upoznajte najlepšu srpsku policajku!

Izvor: Kurir, 20.Mar.2014, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI JOJ SE PREDAJU: Upoznajte najlepšu srpsku policajku!

Kristina Danilović (26) je, sem što nosi plavu uniformu, jedna od najboljih fitnes takmičarki

Mlada Čačanka Kristina Danilović (26), jedan od najboljih takmičarki u fitnesu, a inače je zaposlenje u beogradskoj policij. Kako kaže, ispunila je svoj san da postane policajka i da nosi plavu uniformu.

Najveći utisak na nju i maštu pokrenuli su joj junakinje serija Nikita i Lara Kroft. Iako je vremeno shvatila da život nije u seriji ipak je zadovoljna, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << to zadovoljstvo se vidi odmah čim je pogledamo.

zoom

Ona mnogo pažnje posvećuje svom telu i ništa ne propušta slučaju i kaže da joj je najomiljeniji obrok doručak.

zoom

"Prvi obrok mi je ujedno i omiljeni obrok! Čim se probudim bukvalno jedva čekam da doručkujm. Nešto sto sam tokom ovih priprema obožavala da jedem je ovsena kaša po receptu mog trenera Dragana Paunovića.

Ovsene pahuljice prokuvane, malo brusnice, malo suvog grožđa, kad se to ohladi dodati pola banane, sve dobro sjediniti i posuti cimetom. I naravno uz to proteinski šejk", rekla je za jedan blog o ishrani.

http://www.youtube.com/watch?v=FQq0tDtGnpM

(kurir/miskopolomac.blogspot.com)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.