SVI ĆE BITI OTKRIVENI I PROCESUIRANI! Stefanović poslao direktnu poruku - Ritopek je samo početak borbe

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 18:33

SVI ĆE BITI OTKRIVENI I PROCESUIRANI! Stefanović poslao direktnu poruku - Ritopek je samo početak borbe

Druge detalje u vezi sa ovim slučajem tužilaštvo nije iznosilo jer je istraga tajna.

Otkrivanjem tajne prostorije u objektu kriminalne grupe Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja u Ritopeku, Tužilaštvo za organizovani kriminal, MUP i BIA poslali su jasnu poruku da će svi koji vrše krivična dela i poseduju nedozvoljene predmete (oružje, opojne droge) biti otkriveni i procesuirani, a nedozvoljeni predmeti oduzeti i uništeni, izjavio je predsednik Udruženja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sudija i tužilaca (UST) Srbije Nenad Stefanović.

- Otkrivanje ovakvih tajnih prostorija pokazuje upornost i posvećenost državnih organa u borbi protiv kriminala i striktnoj primeni zakona, kao i sposobnost države da otkrije i procesuira one koji vrše krivična dela kako bi zaštitili svoje građane - istakao je Stefanović.

Naglasio je da o tome svedoči i niz nedavno rasvetljenih teških krivičnih dela ubistava, razbijanje organizovanih kriminalnih grupa, kao i broj otkrivenih i procesuiranih učinilaca krivičnih dela.

Tajna prostorija objekta u Ritopeku koji je koristila organizovana kriminalna grupa Belivuka i Marka Miljkovića otkrivena je u okviru dodatnih pretraga, potvrđeno je u Tužilaštvu za organizovani kriminal koje vodi istragu protiv ove grupe.

Pripadnici ove grupe sumnjiče se za niz brutalnih likvidacija, preprodaju droge i druga krivična dela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.