SVETLANA UPALA U REKU I UDAVILA SE: Suprug ostao sam sa četvoro dece: ĆERKI KAŽEM DA NAS MAMA GLEDA SA NEBA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 11:07

SVETLANA UPALA U REKU I UDAVILA SE: Suprug ostao sam sa četvoro dece: "ĆERKI KAŽEM DA NAS MAMA GLEDA SA NEBA"

Potresne reči Svetlaninog supruga.

Aleks R. (38) svakog dana obilazi mesto gde je njegova supruga Svetlana H. (43) upala u reku tokom noći i udavila se.

Tragedija se prošlog vikenda dogodila u Sonebergu, kada se Svetlana sa snajom vraćala iz jednog lokala. Njih dve je trebalo da pešače nekih 15 minuta do kuće. U jednom trenutku su se razdvojile i Svetlana je skrenula na kamenitu stazu pored vode. Veruje se da se saplela i upala u nabujalu reku. Njeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << telo pronađeno je četiri sata kasnije oko kilometar nizvodno.

Svetlana iz Nemačke je za sobom ostavila četvoro dece starosti 2, 6, 14 i 21 godinu. Njen neutešan suprug svakog dana sa dečicom ostavlja cveće na mestu gde je Svetlana otišla u smrt.

- Uvek donesem njeno omiljeno cveće, bele ruže. Svetlana je bila moje sunce, moj izvor života - kaže Aleks očiju punih suza za nemačke medije.

Svetlanin najstariji sin Danijel živi u Erfurtu, a Aleks je ostao sam sa ćerkama Analisom (14), Nikom (6) i Kirom (1).

 - Svakog jutra malene pitaju za majku, ja ih neutešan tešim. Govorim da je mama sa nama, da nas gleda sa neba. Nika me je pitala hoće li se mama vratiti za Božić ako tako poželi. Rekao sam joj da neće, ali da će sa Deda Mrazom pakovati poklone u raju - govori neutešan Aleks.

Izvor:Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.