SVET ŠOKIRAN: Slavni španski tenor hitno prebačen u bolnicu u Akapulku

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET ŠOKIRAN: Slavni španski tenor hitno prebačen u bolnicu u Akapulku

Pevač će ležati u jednoj privatnoj bolnici u Akapulku sve dok za time bude bilo potrebe.

Plasido Domingo, sedamdesetdevetogodišnja operska zvezda, zbog lošeg stanja prebačen je u bolnicu, dve nedelje nakon prvih simptoma korona virusa.

Za sada je, kako se navodi, pod stalnim nadzorom lekara.

Inače, Plasido je protekle nedelje obelodanio putem Fejsbuka da je oboleo od korone, te da se rešio na samoizolaciju zajedno sa članovima porodice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Osećam da je moja dužnost da saopštim da je test pokazao da sam pozitivan na koronavirus. Moja porodica i ja smo u samoizolaciji i ostaćemo onoliko vremena koliko bude potrebno. Trenutno se svi dobro osećamo. Osetio sam simptome karakteristične za korona virus, temperaturu i kašalj, odlučio sam da se testiram i test je bio pozitivan - poručio je pre nedelju dana on na ovoj društvenoj mreži.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Domingo hospitalizovan u Meksiku zbog Covid-19

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2020

Proslavljeni španski operski pevač Plasido Domingo (79) hospitalizovan je u Akapulku u Meksiku zbog komplikacija nastalih usled novog korona virusa, saopštio je danas njegov portparol..."On je dobro i reaguje na terapiju", rekao je portparol za CNN...Domingo je prošle nedelje objavio da je oboleo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.