SVET JE NA OPASNOJ IVICI Gorbačov u svojoj novoj knjizi izneo mračne prognoze o budućnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2019, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SVET JE NA OPASNOJ IVICI" Gorbačov u svojoj novoj knjizi izneo mračne prognoze o budućnosti

Kako je objavio njegov izdavač, autor politike glasnosti i perestrojke izložiće u novoj knjizi, svom političkom testamentu, svoju viziju 21. veka.

Svetska politika se nalazi na izuzetno opasnoj ivici, a sadašnje vojne aktivnosti liče na pravi rat, upozorio je nekadašnji predsednik bivšeg Sovjetskog Saveza Mihail Gorbačov u knjizi "Budućnost globalnog sveta", koja će uskoro biti objavljena.

Dobitnik Nobelove nagrade za mir istakao je u knjizi da je - zaštita >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mira ključna za savladavanje globalnih problema kao što su kriza životne sredine, međunarodni terorizam, migracije i svi ostali izazovi koji su u centru pažnje država i međunarodnih organizacija.

"Budućnost globalnog sveta", delo bivšeg političara koji danas ima 88 godina, biće 23. septembra objavljena u Nemačkoj, a 2. oktobra u Francuskoj.

Knjiga će biti objavljena pred 30. godišnjicu pada Berlinskog zida 9. novembra, kada je Mihail Gobačov bio na čelu tadašnjeg SSSR-a.

BONUS VIDEO: POLITIČKI UTICAJ I MOĆ, KLASNA NEJEDNAKOST: Ovo su osobine i sposobnosti koje ima SVAKI američki superbogataš (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.