SVET BRUJI O MISTERIOZNOM SRBINU! On je SPASAO Madura i Venecuelu, uvek je KORAK ISPRED Trampa

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2019, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET BRUJI O MISTERIOZNOM SRBINU! On je SPASAO Madura i Venecuelu, uvek je KORAK ISPRED Trampa

Napore Donalda Trampa da Nikolasa Madura, predsednika Venecuele, skloni sa vlasti tako što sankcioniše one koji kupuju Madurovu naftu ruši ni manje ni više nego jedan Srbin!

Dragoslav Ilić, koji posluje u Panami, navodno je iskoristio povlačenje američkih kompanija i u poslednjih pet meseci, otkako je Vašington uveo sankcije naftnom sektoru Venecuele, uspešno trguje sa Madurovim crnim zlatom. Do sada je sklopio poslove vredne gotovo 130 miliona dolara, a naftu uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvozi u Aziju.

Američki "Blumberg" piše da je Ilić nepoznat svima u "svetu nafte" i navode da je ovaj Srbin svojevremeno punio stupce argentinskih novina kada je optužen da je umešan u krijumčarenje droge u vinskim bocama iz Kolumbije u Evropu.

¡LO ÚLTIMO! PDVSA negocia con narcotraficante y homicida Dragoslav Ilic para evadir sanciones petroleras de EE.UU. https://t.co/GYl84I6y92 pic.twitter.com/LULAI5YBfm

— ALERTA ⚠️ (@alerta_news24) July 3, 2019

Ilić je u međuvremenu oslobođen optužbi. Isto tako, "Blumberg" navodi i da je Srbin bogatstvo stekao držeći kockarnice i da je 1997. godine proveo skoro pet godina u zatvoru u Holandiji zbog pripreme i pokušaja ubistva.

Sam Ilić nije želeo da komentariše svoje poslove sa Venecuelom.

Podsetimo, SAD su u januaru ove godine uvele sankcije naftnom sektoru Venecuele i blokirale čitavu imovinu venecuelanske kompanije PDVSA u iznosu od sedam milijardi dolara.

Maduro navodno od tada zaradu od prodaje nafte usmerava kroz ruski "Rosnjeft".

Pogledajte rezultate

BONUS VIDEO: UBICA "APAČA" I MOĆNI RAKETNI BACAČ Evo šta sve može oružje koje PUTIN PREPORUČUJE SRBIJI

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.