SVE ŠTO SU GOVORILI JE KAKO ĆE NEŠTO DA SPREČE, SRUŠE I UNIŠTE Predsednik Vučić: Za mene su Marinkova bara i Borča divna mesta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2022, 23:17

"SVE ŠTO SU GOVORILI JE KAKO ĆE NEŠTO DA SPREČE, SRUŠE I UNIŠTE" Predsednik Vučić: Za mene su Marinkova bara i Borča divna mesta (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se građanima iz Kine

Predsednik Srbije boravi u trodnevnoj poseti Kini, u Pekingu je prisustvovao ceremoniji otvaranja 24. Zimskih olimpijskih igara, a potom se obratio građanima Srbije.

On je tokom obraćanja istakao da nema potrebe da govori o političkim protivnicima, jer oni govore sami o sebi.

- Ja nemam potrebe da govorim o našim protivnicima, oni sami govore o sebi. Sve što su govorili je kako će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nešto da spreče, sruše i unište. Ne postoji nikakva druga poruka. Saznali smo da hoće da ruše spomenik Stefanu Nemanji, ili da ga nose u Marinkovu baru ili Borču, to su valjda ružna mesta, nekakve selendre. Za mene su to divna mesta. Koliko sam se borio da uradim onaj dom zdravlja u Borči. Na tom potezu živi 100.000 ljudi. Jel moguće da tako posmatrate te ljude - rekao je predsednik Srbije.

ĐILASOVCI NAJBOLJE GOVORE O SEBI!

Vučić o razlozima zašto nije odgovarao na prozivke Đilasovih kandidata:

"Nije bilo potrebe, čini mi se da su najbolje govorili o sebi! Mogu slobodno da ih pustim da nastave i više će o sebi reći nego sve što bismo mi mogli da kažemo!" pic.twitter.com/gGphzAEZ7H

— Detektor laži (@LaziDetektor) February 4, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.