SVE STAJE U REPUBLICI SRPSKOJ! U Banjaluci i Laktašima sutra pojačano obezbeđenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 18:21

SVE STAJE U REPUBLICI SRPSKOJ! U Banjaluci i Laktašima sutra pojačano obezbeđenje

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske pozvalo je građane da imaju strpljenja

Na području grada Banjaluka i Opštine Laktaši sutra će biti na snazi pojačane mere obezbeđenja zbog dolaska državne delegacije Srbije, koju će predvoditi predsednik Aleksandar Vučić, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

Iz MUP-a su naveli da će, imajući u vidu da je dolazak delegacije najavljen za 8.00 časova, na trasi kretanja vozila delegacije saobraćaj u određenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenucima biti obustavljen.

Ministarstvo unutrašnjih poslova pozvalo je građane da imaju strpljenja i da pokušaju da izbegnu eventuralne gužve prilikom odlaska na posao.

U delegaciji Srbije, koju predvodi Vučić, biće predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar finansija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.