SVE SE ODIGRALO PRED DETETOM Šokantan prizor u niškom naselju nakon krvavog obračuna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 18:15

''SVE SE ODIGRALO PRED DETETOM'' Šokantan prizor u niškom naselju nakon krvavog obračuna!

Dva muškarca i jedna žena ranjeni su u obračunu koji se danas odigrao u niškom selu Popovac, a po rečima svedoka - sve se odigralo pred detetom jedne od žrtvi.

Osumnjičeni Saša Dodić, kog je policija privela, ranije se svađao sa svojim komšijom Sašom Ilićem. On i žrtve žive jedni prekoputa drugih.

Napadač i žrtva žive jedno prekoputa drugog. Saša D. u kući živi sam, prešao je preko puta kod Saše I.

Kraj dvorišta su bili Aleksandar M. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Marija M. sa detetom. Saša ih je napao, a drugi očevidac je pokušao da ih zaštiti, ali je on uboden.

- On je jurio sve niz ulicu. Prvo je nasrnuo na Acinu suprugu, a potom je Acu oborio na zemlju. Saša Ilić je pokušao da ga smiri, rekao mu je da to ne radi, ali ubo je i Sašu dva puta. Krenuo je i na mene, ali sam ga izbegao - rekao je očevidac.

Kako je potvrđeno u niškoj Hitnoj pomoći, žena koju su zbrinuli ima povredu grudnog koša, a obojica muškaraca povrede stomaka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.