SVE NAS JE ČUVAO I VOLEO, PORED NJEGA SMO BILI SREĆNI Potresne reči učenika Ribnikara o čuvaru koga je ubio mali Kosta

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 07:26

"SVE NAS JE ČUVAO I VOLEO, PORED NJEGA SMO BILI SREĆNI" Potresne reči učenika "Ribnikara" o čuvaru koga je ubio mali Kosta

Tragedija koja je Srbiju zavila u crno.

Osmoro učenika i domar Dragan ubijeni su juče u pucnjavi koja se dogodila u školi u Beogradu.

Sinoć se hiljade građana okupilo na ulicama kako bi odali počast žrtvama. Među njima su bili i učenici škole u kojoj je 13-godišnjak počinio masakr. Za domara Dragana kažu da je bio legenda i da su ga smatrali članom porodice.

- Dragan je bio legenda "Ribnikara", sve nas je voleo i mi njega. Uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me je pozdravljao kada uđem u školu, uvek bi me upozorio da li je tu pedagog kako bih mogao da se šalim s prijateljima. Sve nas je čuvao i voleo, bio je srećan i nasmejan i uživao u svom poslu. Pored Dragana svi smo se osećali sigurno i srećno - rekao je jedan od učenika.

Kako tvrdi, uvek je bio tu da im pomogne.

Podsetimo, učenik (13) je ubio najmanje osmoro dece juče u pucnjavi koja se dogodila u školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. Prema saznanjima, on je prvo pucao u portira koji je pokušao da ga zaustavi i oduzme mu oružje.

Nakon toga krenuo je nasumično da puca. Prvo je ispalio hice u tri osobe u hodniku škole, a zatim upao na čas istorije i nastavio da puca. Ispalio je najmanje 15 hitaca iz dva šaržera.

Više o pucnjavi u školi na Vračaru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.