SVE-MOZE-U-SRBIJI-Flomasterom-na-kartonu-ispisali-ime-drzavne-institucije

Izvor: medio.rs, 06.Avg.2014, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE-MOZE-U-SRBIJI-Flomasterom-na-kartonu-ispisali-ime-drzavne-institucije

U Beogradu, u Ulici Vojvode Milenka 4, ispred zgrade Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Beograd, umesto ploče s natpisom javne ustanove osvanuo je papir na kojem je rukom ispisano ime ove institucije.

U Beogradu, u Ulici Vojvode Milenka 4, ispred zgrade “ Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Beograd ”, umesto ploče s natpisom javne ustanove osvanuo je papir na kojem je rukom ispisano ime ove institucije!

Za natpis je korišćen crni flomaster. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Osim toga, natpisi javnih institucija po pravilu moraju biti na ćirilici, što ovde nije slučaj.

Pozvali smo RFZO u nadi da će nam neko od nadležnih reći zašto nemaju adekvatnu konstrukciju table s natpisom, međutim, nismo dobili nikakav odgovor. Prebačeni smo na PR službu, odakle se niko nije javljao na naše pozive.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.