SVE ME PODSETILO NA RIBNIKAR I MALČANSKOG BERBERINA - Dečak iskasapio jaganjce, a JEDAN njegov potez LEDI KRV U ŽILAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 10:19

"SVE ME PODSETILO NA "RIBNIKAR" I MALČANSKOG BERBERINA" - Dečak iskasapio jaganjce, a JEDAN njegov potez LEDI KRV U ŽILAMA

Maloletnik je i ranije ispoljavao agresiju prema životinjama.

Trinaestogodišnji dečak iz sela Markovac kod Vršca koji je juče oko 17 časova sa sekirom uleteo na imanje Predraga Tadića i pobio 12 jaganjaca, celokupnim ponašanjem unesrećenog čoveka podsetio je na Malčanskog berberina, ali i masakr koji se dogodio u "Ribnikaru".

Kako je za Republiku ispričao Predrag, koji je ujedno i brinuo o tinejdžeru, iako je dečak i ranije pravio probleme, niko nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogao ni da zamisli na šta je sve zapravo ovaj maloletnik spreman.

- Mislili smo prvo da je šakal ili vuk napao jaganjce, ali se tačno videlo da ih je on udarao sekirom. Ja sam pozvao policiju, ali je on pobegao. U jednom trenutku njegova starija sestra je rekla da ga je videla u radnji i kada smo otišli tamo, on je ćutao, ponašao se najnormalnije. Posle nam je rekla radnica da je njima rekao kako se on tako igrao. Mene je odmah to sve asociralo na Ribnikar - rekao je naš sagovornik, pa dodao:

- Mi smo generalno mnogo više u Vršcu, nego u Markovcu i sa ljudima iz sela se slabo viđamo. Kaže meni komšija gore što živi, da je mali imao par štekova sa odelima što je mene odmah asociralo na Malčanskog berberina. Kod jedne crkve, gde je neka svlačionica, je stavio odelo i jednu sekiru. Takođe, u jednom prolazu gde je druga crkva je imao drugi set odela. Očigledno je nešto planirao.

Kako smo već ranije pisali, maloletnik je ispoljavao agresiju prema životinjama i ranije.

- Pre jedno 2 meseca je komšiji koji živi tri, četiri kuće dalje od nas ubio deset kokošaka. Onda naprimer, ode ujutru, pa ga nema do uveče do 11. Skoro smo ga našli kod nekog magacina, nedelja je bila, mi ga pitamo "gde si bio, gde si bio" a on ćuti. Kad ja malo bolje pogledam, a njemu džepovi puni patrona lovačkih. Ko zna gde ih je pokrao, verovatno od nekih lovaca, oni nedeljom idu u lov - rekao je za Republiku Tadić, koji je pre dve godine sa svojom suprugom prihvatio da brine o dečaku, njegove tri sestre i ocu, koji je teško bolestan.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.