SVE LINIJE MU SE SEKU IZNAD PANČEVAČKOG MOSTA Proročanstvo se obistinilo - znao je gde će se Matejevo telo pojaviti

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 08:20

"SVE LINIJE MU SE SEKU IZNAD PANČEVAČKOG MOSTA" Proročanstvo se obistinilo - znao je gde će se Matejevo telo pojaviti

Vest o smrti Mateja Periša rastužila je ceo region, a misterija o nestanku mladića rešena je posle 139 dana potrage u koju je bila uključena srpska i hrvatska policija

Ministarstvo unutrašnjih poslova zvanično je saopštilo da je DNK analizom tela koje je juče oko 9.20 časova pronađeno u Dunavu, na Adi Huji, telo Mateja Periša (1994) čiji je nestanak prijavljen policiji u Beogradu 31. decembra prošle godine.

Prema preliminarnom nalazu obdukcije smrt >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je nastupila nenasilnim putem.

Matej Periš pronađen je 8 kilometara dalje od mesta gde je poslednji put viđen živ.

.

Mediji su ranije pisali o poznatom vedskom astrologu iz Tuzle Ramiksu Psajmasteru koji je analizirao kako su Mateju bile naklonjene planete kobne večeri, kao i šta je tačno radio.

Poznati vedski astrolog napravio je 4 moguće verzije šta se i zbog čega dogodilo Mateju Perišu kobne večeri. Interesantna je činjenica da se jedva od njegovih verzija neverovatno poklapa sa konačnim ishodom misterije o nestanku mladog Splićaina, tačnije, on je tvrdio da se Matejeve energetske linije seku kod Pančevačkog mosta.

Ramiks je naveo:

- Kada sam ubacio njegove podatke unutar mape Beograda dobio sam vrlo zanimljiv rezultat. Naime, sve njegove energetske linije se seku malo iznad Pančevačkog mosta, a ne okolo Brankovog mosta. Po svemu sudeći on jeste zaista završio u Savi, međutim, Sava ga je odvukla u Dunav, a linija njegovog Saturna (smeđa linija označena na mapi) seče mesto iznad objekta "Konoba kod Srbe". Tamo je Krnjača, a na suprotnoj strani je priobalni deo jedne firme - ispričao je vedski astrolog iz Tuzle.

Inače, sve pretpostavke izašle su u javnost kada još uvek nije bila poznata sudbina Mateja Periša i kada se čvrsto verovalo da je on i dalje živ, pa je tako i ova pretpostavka vedskog astrologa zasnovana na tome da je Matej zapravo plivao celom putanjom i da je završio na kopnu u blizini Pančevačkog mosta.

Pogledajte kako to mesto izgleda.

Na kraju, ispostavilo se da je prognoza vedskog astrologa veoma precizno pokazala gde se Matej nalazi, jer je njegovo telo isplivalo 500 metara nizvodno od Pančevačkog mosta odnosno kod pontona na Adi Huji.

Kako nam je na licu mesta ispričao kapetan Milovan Zelenović koji je prvi ugledao telo, veoma je moguće da je telo bilo zakačeno kod Pančevačkog mosta, pa je usled jakog vetra (sada je Dunav veoma brz) i povećane temperature vode, telo dospelo do pontona.

- Šetali smo po palibi videli kako voda nosi telo, da se zaustavlja malo dalje. Vetar ga je doneo, plivao je nizvodno Dunavom. Oko 9 sati, u pola 10 je stigla policija. Telo je bilo u stanju raspadanja, neki dečko koji je šetao pored je proverio na internetu i video da je isto obučen kao Matej Periš. Imao je jednu belu patiku i crnu majicu. Muškarac kad se udavi, on je okrenut telom na dole - rekao je Zelenović.

- Mladić na sebi ima farmerke, jednu patiku na kojoj je slovo V koje imaju patike Mateja Periša. Kada sam našao telo, delovalo je kao da je dugo stajalo u vodi. Druga patika je nađena na Savi nakon njegovog nestanka. Vodostaj je bio veliki, pošto je vetar duvao, pa je ovde naneo telo. Ja sam zvao policiju u 9 i 10. Dao sam izjavu u policiji - ispričao je kapetan Zelenović.

Podsetimo, Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra, nakon što je izašao iz kluba Gotik. Njegovo dalje kretanje pratile su sigurnosne kamere te je utvrđeno da je trčao beogradskim ulicama, iako ga niko nije jurio.

Samo je u jednom trenutku pokušao da zaustavi taksi, a onda je produžio do restorana Savanova, gde mu se gubi svaki trag. Kamere su "pokrile" devet minuta njegovog kretanja nakon izlaska iz Gotika sve do restorana Savanova, kao i njegov pokušaj da zaustavi taksi nakon kog je produžio do restorana na savskoj promenadi.

Telefon Mateja Periša (27) iz Splita, koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra kod Beton hale u Beogradu, imao je poslednji put signal kod Velikog ratnog ostrva, a izvor objašnjava da je to moguće ako je bio dva metra ispod vode!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.