SVE LAŽI NA JEDNOM MESTU: Ponovo demantovane tvrdnje lidera opozicije! Glasači poslali poruku Draganu Đilasu: Politikanstvo i neznanje! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 14:15

SVE LAŽI NA JEDNOM MESTU: Ponovo demantovane tvrdnje lidera opozicije! Glasači poslali poruku Draganu Đilasu: "Politikanstvo i neznanje!" (VIDEO)

Nastavlja se sa raskrinkavanjem Dragana Đilasa i njegovih laži.

Dragan Đilas je pre nekoliko dana na konferenciji nabrajao ulice na kojima su navodno prijavljeni, kako je on tvrdio fantomski birači.

Reporteri Informera su obišli adrese koje je Đilas pobrojao i na svakoj adresi pronašli birače, koji nisu fantomski, već postoje i upisani su u birački spisak.

Upravo su ti glasači imali poruke za Dragana Đilasa.

Redakcija Informera je uspela da sve laži Dragana Đilasa spakuje u jedan prilog.

(Srbija Danas/Informer)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.