SVE JE U MRKLOM MRAKU! Nema struje u BEOGRADSKOM TRŽNOM CENTRU, a onda su svi gledali u JEDAN STO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2018, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE U MRKLOM MRAKU! Nema struje u BEOGRADSKOM TRŽNOM CENTRU, a onda su svi gledali u JEDAN STO! (FOTO)

Struja je večeras oko 19:30 iznenada nestala u tržnom centru "Stadion" na Voždovcu u Beogradu, međutim, ubrzo se "vratila natrag".

Struje, kako saznajemo, nije bilo 15 minuta, a u trenutku je zavladao mrkli mrak.

Kupci nisu napustili šoping centar i situacija je bila mirna i pod kontrolom. Međutim, pojedinci su se setili kako da "reše" ovaj problem, te se na jednom stolu, naizgled, videlo kako gori sveća u iščekivanju dolaska struje.

Međutim, iako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na prvi pogled tako deluje - to nije sveća. To je bila sasvim obična čaša sa sokom, dok je iza nje bio upaljen telefon koji ju je osvetleo. U svakom slučaju, privkla je pažnju posetilaca.

Još nije poznat razlog nestanka struje, a u međuvremenu struja je došla.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srpkinje u uniformama pokidale kako dobro izgledaju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2018

Došlo vreme da nas žene brane i idu u vojsku.. Od ovih "muškaraca" danas nema ništa, to je jedan od komentara na društvenoj mreži Instagram...SVE JE U MRKLOM MRAKU! Nema struje u BEOGRADSKOM TRŽNOM CENTRU, a onda su svi gledali u JEDAN STO! (FOTO/VIDEO)..Međutim, ne samo da su danas Srpkinje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.