SVE GORI U NOVOM SADU Neverovatan prizor sa pijace zapalio društvene mreže - ovo morate da vidite (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 17:44

SVE "GORI" U NOVOM SADU Neverovatan prizor sa pijace zapalio društvene mreže - ovo morate da vidite (VIDEO)

Prelepi prizori iz Novog Sada obilaze svet.

Poznati novosadski buvljak Najlon postao je epicentar spontanog after partija. Ovaj buvljak je već poznat po svom raznolikom asortimanu, jer na njemu se može pronaći gotovo sve - "od igle do lokomotive". Međutim, današnji dan je bio posebno veseliji za prodavce i kupce, koji su zajedno zaplesali uz pesmu "Missing (I Miss You Like the Deserts Miss the Rain)" benda Everything But The Girl.

Razigrani posetioci nisu mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se suzdrže i nastavili su da plešu u ritmu brojnih hitova, kao da su i dalje na festivalu Egzit, umesto na buvljaku. Ova neočekivana transformacija Najlona u festivalski prostor donela je veliko oduševljenje prisutnima.

Ovaj snimak jasno pokazuje koliko je energija Egzita i ljubav prema muzici zarazna, uspevajući da pređe granice festivala i proširi se na druge delove grada. Ovaj neplanirani after parti na buvljaku svedoči o tome kako se Novi Sad može pretvoriti u pravu festivalsku destinaciju, pružajući nezaboravna iskustva i iznenađenja.

Ovakvi trenuci podsećaju nas na snagu muzike i povezanost koju ona donosi među ljudima. Bez obzira na to da li ste na festivalu ili na buvljaku, muzika ima moć da nas podigne i prenese nas u poseban svet gde se svi možemo osećati kao deo jedne velike zajednice.

Dok se posetioci i prodavci Najlona prepustili ritmu i veselju, ova spontana zabava će ostati upamćena kao još jedan dokaz da je duh Egzita i njegova energija prisutna ne samo tokom samog festivala, već i izvan njegovih okvira, donoseći radost i ples svima koji su spremni da je prihvate.

A post shared by SERBIA LIVE - NOVI SAD (@serbialive_novisad)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.