SVE ĆE SE SAZNATI! Više tužilaštvo naložilo policiji da ISPITA LEKARE I STRAŽARE zbog UBISTVA zatvorenika (74)!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 17:15

SVE ĆE SE SAZNATI! Više tužilaštvo naložilo policiji da ISPITA LEKARE I STRAŽARE zbog UBISTVA zatvorenika (74)!

Tužilaštvu će se dostaviti i medicinska dokumentacija preminulog.
Odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu dalo je nalog policiji da izvrši neophodne provere u pravcu utvrđivanja da li ima elemenata krivičnog dela za koje se goni po službenoj dužnosti u radnjama trojice zaposlenih u Službi za obezbedjenje KPZ "Padinska Skela", kao i medicinskog tehničara u tom zavodu.
Uz zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja policiji je dostavljen dopis Uprave za izvršenje krivičnih sankcija KPZ Padinska skela, zajedno sa prilozima.
- Policiji je naloženo da obavi detaljne razgovore sa navedenim licima, kao i sa lekarom u zavodu na sve okolnosti koje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.