SVE BURNIJA SITUACIJA U CRNOJ GORI! Krivokapić hitno pozvao Đukanovića na sastanak

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2021, 21:12

SVE BURNIJA SITUACIJA U CRNOJ GORI! Krivokapić hitno pozvao Đukanovića na sastanak

Đukanović je odbio da potpiše više zakona koje je usvojila nova većina, kao i više odluka nove Vlade, uključujući i one o povlačenju ambasadora i smenama u Vojsci

Premijer Zdravko Krivokapić uputio je poziv na sastanak predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, potpredsedniku Vlade Dritanu Abazoviću i predsedniku Skupštine Aleksi Bečiću.

Sastanak bi trebalo da bude održan u petak, a kako se saznaje iz izvora bliskih vladajućoj većini, tema su "opstrukcije u kohabitaciji".

Milo .

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đukanović prihvatio Krivokapićev poziv na sastanak

Izvor: RTS, 14.Jan.2021, 15:17

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović prihvatio je poziv premijera Zdravka Krivokapića na sastanak, prenosi portal "Vijesti" pozivajući se na Đukanovićev kabinet. . Zdravko Krivokapić je na sastanak, koji bi trebalo da bude održan u petak, pozvao i predsednika Skupštine...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.