SVAKA MU JE KAO NJEGOŠEVA: Izvađeni mač boginje pravde i Stefana Nemanje ne sme biti vraćen dok se ne počisti mafija

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 23:36

SVAKA MU JE KAO NJEGOŠEVA: Izvađeni mač boginje pravde i Stefana Nemanje ne sme biti vraćen dok se ne počisti mafija

Velika zahvalnost i podrška svima koji učestvuju u ovoj borbi

Kao nekadašnji generalni inspektor, državni sekretar, pomoćnik i zamenik ministra i dugogodišnji visoki funkcioner MUP-a Srbije,a sadašnji ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori, Vladimir Božović je podržao obračun sa mafijom.

- Puna podrška državi Srbiji i  predsedniku Aleksandru Vučiću, Vladi Srbije i domaćim i međunarodnim  službama bezbednosti u nastavku odlučne borbe protiv organizovanog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kriminala i korupcije kao velike opasnosti za svako društvo i državu.

- Nakon jučerašnje ogromne i značajne akcije mora se nastaviti odlučno čišćenje svih iz državnih organa koji su na bilo koji način bili podrška i logistika u vršenju najtežih krivičnih dela ove grupe. Istorija kao učiteljica života kako  dalja tako i skorašnja od 2003. nas uči da nikakvog kompromisa sa mafijom ne može biti.

- Svaki kompromis bio bi velika greška i njegove posledice bi se osetile u budućnosti. Na njih niko nema pravo ni luksuz. Zato sada izvađeni mač  boginje pravde i Stefana Nemanje ne sme biti vraćen dok se ne počisti mafija na dobrobit ne samo  Srbije i njenih građana već i čitavog regiona jer veze organitovanog kriminala ne poznaju granice. Bilateralna, regionalna i međunarodna saradnja u svemu ovome su neophodne za uspeh.

- , a suguran sam da će biti opšta podrška javnosti za i za aktivnosti pravosuđa koje slede i za nastavak ove preko potrebne bezkompromisne borbe - zaključio je ambasador Srbije u Crnoj Gori dr Vladimir Božović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.