SVAKA ČAST: Tutinka (36) rodila jedanaesto dete!

Izvor: Kurir, 10.Sep.2013, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAKA ČAST: Tutinka (36) rodila jedanaesto dete!

Dečak, koji će se po želji članova porodice zvati Adem, a koji je na svet došao u novopazarskom porodilištu je, prema rečima njegove majke, najveći dar koji roditelj može dobiti

NOVI PAZAR - Sjajna vest da je Silvana Simić koja sa porodicom živi u tutinskom selu Svračiće, na svet donela jedanaesto dete, ostavlja bez teksta i one čiji su podvizi zabeleženi okom javnosti i prezentovani izvan ovih prostora.

Dečak, koji će se po želji članova >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << porodice zvati Adem, a koji je na svet došao u novopazarskom porodilištu je, prema rečima njegove majke, najveći dar koji roditelj može dobiti. Ne obeshrbruje je ne baš sjajana materijalna situacija porodice i ponosno kaže da za časne ljude uvek ima posla i osnovnih prihoda.

"Za mene je ovo, uprkos tome što kod kuće imam pet sinova i pet kćeri, najradosniji trenutak, jer svako je dete dukat za sebe. Mogu slobodno da kažem da smo mi, kad se prebroje svi članovi, jedna izuzetno bogata porodica. A svako novo rađanje deteta je nova , neopisiva radost“, kaže Silvana, ne skidajući ni na trenutak osmeh sa lica.

Silvana i njen sin , koji su u centar pažnje medija dospeli nepuna dvadeset četiri sata po Ademovom rođenju, osećaju se dobro, a da dolazak dečaka na svet protekne u najboljem redu pobrinula se dr Suada Gicić Skenderi.

Predstavnici novopazarske gradske vlasti obišli su srećnu majku i njeno novoreođenče i darovali im tom prilikom sibolične poklone.

Tridestšestogodišnja Silvana Simić, po prvi put je postala majka sa četrnaest godina. I na pitanje kako posmatra mogućnost daljeg proširenja porodice, zagonetno se smeška.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svaka čast: Tutinka (36) rodila jedanaesto dijete!

Izvor: Cafe.ba, 10.Sep.2013

Dječak, koji će se po želji članova porodice zvati Adem, a koji je na svijet došao u novopazarskom porodilištu je, prema riječima njegove majke, najveći dar koji roditelj može dobiti

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.