ŠVAJCARSKA POLICIJA NA NOGAMA: U toku je HITNA evakuacija voza u gradu Daniken!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 23:07

ŠVAJCARSKA POLICIJA NA NOGAMA: U toku je HITNA evakuacija voza u gradu Daniken!

Sigle su velike policijske snage

Švajcarska policija navodno evakuiše voz u gradu Danikenu zbog "situacije koja može predstavljati pretnju". Daniken je opština u švajcarskom kantonu Soloturn, smeštena u severnom delu zemlje. Voz, koji je navodno evakuisan, vozio je između Olten SO i Aarau AG.

Švajcarska policija zaustavila je voz u gradu Danikenu i evakuisala putnike zbog potencijalno opasne situacije, izvestio je lokalni medij "Blick" pozivajući se na kantonalne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policijske izvore Soloturna.

BREAKING: Swiss police evacuating passengers from a train stopped near the central town of Daeniken, Switzerland after reports that people could be in danger.

— Insider Paper (@TheInsiderPaper) June 17, 2021

- Voz mora biti evakuisan zbog opasne situacije - rekao je portparol policije za "Blick", ne navodeći nikakve detalje.

#BREAKING

Swiss Police Reportedly Evacuate Train in #Daeniken City Due to 'Situation That Could Pose Threat'#Sputnik #BreakingNews

https://t.co/H7EkTx8AYB via @SputnikInt pic.twitter.com/hVDvsBMsbp

— 🌎 Sarwar 🌐 (@ferozwala) June 17, 2021

Švajcarska savezna železnica, rekla je za "Blick" da se očekuje da će incident uticati na brojne lokalne i dalje veze, a neki vozovi suočeni su sa mogućnošću kašnjenja ili otkazivanja putovanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.