SVAĐALI SU SE I TUKLI, ONA JE IMALA ČESTE IZLIVE BESA Upravnik zgrade u kojoj su pronađena dva skeleta otkrio MRAČNE TAJNE bračnog para

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 19:16

"SVAĐALI SU SE I TUKLI, ONA JE IMALA ČESTE IZLIVE BESA" Upravnik zgrade u kojoj su pronađena dva skeleta otkrio MRAČNE TAJNE bračnog para

Skeleti koji su juče pronađeni u beogradskom naselju Palilula pripadaju Vojni i Albertu koji su bili u vanbračnoj zajednici.

Dva ljudska skeleta pronađena su juče u jednom stanu na Paliluli, u Ulici braće Grim. Kako se sumnja, reč je o telima koja su u stanu bila, kako se sumnja, u prethodne 3 godine.

Pretpostavlja se da se radi o vlasnici stana R. V. (80) i njenom četiri godine starijem nevenčanom suprugu, a šta se krije iza pronalaska dva skeleta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Telegraf.rs priča upravnik zgrade u kojoj su nađeni supružnici.

Prema saznanjima, skeleti pripadaju Vojni i Albertu, italijanskom državljaninu, koji su bili u vanbračnoj zajednici.

Upravnik zgrade otkriva kako je došlo do otkrića posmrtnih ostataka ovog nesrećnog para i u kakvom su odnosu bili.

Kako priča upravnik zgrade, Vojna i Albert, bili su u vanbračnoj zajednici, ali je njihov odnos bio turbulentan, praćen čestim svađama i fizičkim okršajima.

Albert je tukao Vojnu, a ona je bila psihički nestabilna, imala je česte izlive besa, čak se dešavalo da nasrne na moju suprugu - rekao je upravnik.

Ističe da su od 2018. godine primetili da su prestali da plaćaju račune i da je zgradom počeo da se oseća izuzteno neprijatan miris, a komšije su pretpostavljale da su Albert i Vojna otputovali u Nemačku.

Upravnik dodaje i da su ostatke njihovog tela juče pronašli Vojnin zet i brat i da su potom obavestili policiju koja je po izlasku na teren zatekla zastrađujuć prizor.

BONUS VIDEO: Ubistvo u Leskovcu - Biljana zabetonirala muža

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"BILA JE PSIHIČKI NESTABILNA, IŠLA JE I NA LEČENJE" Komšije otkrile detalje jezive smrti na Paliluli - skeleti pronađeni posle TRI GODINE

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2022, 07:29

Stravičan prizor zatekao je brat Vojninog zeta, a tela su poslata na obdukciju kako bi se otkrio tačan uzrok smrti...U stanu u Ulici braće Grim 16 na Paliluli u četvrtak su pronađena dva ljudska skeleta za koje se ustanovilo da su tela vlasnice Vojne Radojčić (80) i njenog osamdesetčetvorogodišnjeg...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.