SVAĐAJU SE I SVI BI DA BUDU VOĐE... Pedesetak demonstranata koji su se jedva okupili postaju SVE NERVOZNIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2017, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAĐAJU SE I SVI BI DA BUDU VOĐE... Pedesetak demonstranata koji su se jedva okupili postaju SVE NERVOZNIJI

Tragikomedija

Naučnici i istraživači iz Srbije okupili su se ispred zgrade SANU u "Maršu za nauku" u globalnom protestu naučnika i u drugim zemljama da bi se odbranila ključna ulogu koju nauka ima za društvo. U tome su im se pridružili demonstranti protesta "Protiv diktature".

Na samom početku skupa, zakazan oko 17 sati pristigao je manji broj ljudi, koji se u međuvremenu uvećao i kolona je krenula preko Studenskog trga ka Terazijama.

U planu "organizatora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji ne postoje" je i šetnja rutom Studentski trg - Muzej Nikole Tesle – Nemanjina - Narodna skupština.

Koliko sve već postaje tužno i smešno istovremeno pokazuje i to da su se demonstranti protesta "Protiv diktature" spojili sa "Maršom za nauku" i tako napravili zajednički protest koji je jedva okupio pedesetak ljudi.

Dokaz da je ovo čista tragikomedija je komentar jednog mladića koji je rekao:

- Svakog dana sam ovde. Je*e lud zbunjenoga, svađaju se međusobno, svi bi da budu vođe, opet su se danas svađali kako će da izgleda šetnja.

Ovo se i dalo očekivati, jer od toliko najavljivanih radikalizacija, zahteva nismo videli, ama baš ništa sem rušenja srpskog Zida plača, pravljenje saobraćajnih gužvi i alkohola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.