SVAĐA ZBOG 150.000 EVRA? Muke poznate srpske pevačice zbog bombaškog napada! Svemu prethodio raspad čuvenog benda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAĐA ZBOG 150.000 EVRA? Muke poznate srpske pevačice zbog bombaškog napada! Svemu prethodio raspad čuvenog benda!

Pevačica i bivša članica grupe Ministarke Edita Aradinović navodno je glavnoosumnjičena za napad na studio "FM Plej", sa čijim je vlasnicima već duže vreme u sukobu

Podsetimo, ručna bomba kašikara bačena je tokom noći, a na svu sreću niko nije povređen jer su vlasnici Miloš Roganović i Filip Miletić, kao i njihovi saradnici, u tom trenutku bili odsutni.

- Dosadašnja istraga pokazala je da je jedini sukob koji su vlasnici ove kuće imali bio s pevačicom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Editom Aradinović. Naime, Aradinovićeva je imala ugovor s producentskom kućom vredan 150.000 evra još u periodu kad je bila članica grupe Ministarke, ali je prošle godine odlučila da ga prekrši i napusti bend, zbog čega je došlo do problema i svađe između nekada bliskih saradnika - priča izvor Kurira iz istrage i dodaje:

- U ovom trenutku ona je jedina osumnjičena za napad, pa će u skladu s tim biti saslušana. Roganović i Miletić su ispričali da, osim ovog, nisu imali nijedan problem koji je mogao da rezultira bombaškim napadom - dodao je on.

Pevačica se oglasila za Pink.rs.

- Ja ću svoj iskaz dati policiji. Nije bilo fer što su me neki osumnjičili za nešto za šta me ni policija ne sumnjiči, ali neka ostane na tome. Želim da nastavim da radim ono od čega živim, a to je muzika... A i moram tim ljudima da vratim dug od kojeg ne bežim, niti ga poričem. Stvarno im želim sve najbolje... Kada sam to saznala, ja sam samo pitala da li ima nastradalih - hvala Bogu, bitno je da nema. Isto tako, velika je verovatnoća da to nije bilo namenjeno njima, ali ko sam ja da tu bilo šta pričam - rekla je pevačica.

- Mene ako policija bude zvala, što čisto sumnjam, ali ako i bude - ja ću njima reći istinski naš odnos i sve što treba da znaju, što uopšte nikada nije bilo rečeno u javnosti. Isto tako, kao što su oni rekli da su samo sa mnom bili u neprijateljskim odnosima, isto tako sam i ja samo sa njima... Ne bih znala šta dalje da dodam - zaključila je Edita Aradinović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Edita Aradinović pod istragom zbog bačene bombe na studio?

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2019

Mediji u Srbiji tvrde da je pjevačica i bivša članica grupe Ministarke Edita Aradinović trenutno glavnoosumnjičena za napad na studio "FM Plej".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Edita Aradinović otkrila tačnu cifru koju mora da vrati "Aspirincima"

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2019, 17:01

Filip i Miloš, poznatiji kao "Aspirinci", od Edite su zahtevali da im kao odštetu isplati 150.000 evra, ali kako saznajemo nije ostalo na toj cifri Edita Aradinović napustila je bend "Ministarke" početkom 2018. godine, i od tada se nagađa koja je to cifra koju pevačica mora...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.