SVAĐA U KAFANI DOVELA DO KRVAVOG OBRAČUNA: Demoliran lokal u Obrenovcu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 14:27

SVAĐA U KAFANI DOVELA DO KRVAVOG OBRAČUNA: Demoliran lokal u Obrenovcu (VIDEO)

Opšti haos.

Policija je sinoć brzom akcijom uhapsila više huligana koji su divljali i demolirali kafić u centru Obrenovca.

U kafiću je nešto pre 22 sata došlo do svađe dve grupe mladića, a onda je jedan mladić izašao iz lokala. On se posle dvadesetak minuta vratio u pratnji svojih drugova i naoružan pištoljem.

Svedoci su ispričali da je u tom trenutku počeo stampedo, jer su gosti počeli da beže.

Huligani su počeli da razbijanu palicama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lokal, a onda i da se tuku sa grupom mladića sa kojom je pre toga već došlo do prepirke.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako se kafić nalazi u blizini policijske stanice, policajci su odmah sa palicama dojurili, a u akciji je učestvovalo i više patrola. Huligani su se dali u beg, ali su pojedini zaustavljeni.

Uhapšen je i mladić koji je došao naoružan, ali i njegov drug koji je pokušao da sakrije pištolj kada je video da policajci dolaze.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.