SVAĐA SE SA POLICAJCIMA Isplivao snimak hapšenja maloletnika koji je upucao nastavnika u osnovnoj školi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 11:12

SVAĐA SE SA POLICAJCIMA Isplivao snimak hapšenja maloletnika koji je upucao nastavnika u osnovnoj školi (VIDEO)

Pojavio se snimak hapšenja.

Učenik koji je jutros upucao nastavnika u Osnovnoj školi "Lukavac Grad" predao se policiji nakon krvavog pira.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak hapšenja na kome se vidi kako policajci ubacuju maloletnika u policijsko vozilo. Na snimku se takođe vidi da ne pruža nikakav otpor, ali deluje da se svađa sa policajcima koji ga privode.

Avaz saznaje da se radi se o bivšem učeniku koji je premešten >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz škole zbog lošeg vladanja.

Pomahnitali učenik, podsetimo, došao je jutros oko 8 sati u školu s pištoljem i tražio nastavnika u koga je ispalio više metaka.

Teško je povređen nedim Osmanović koji je prema navodima Avaza sin nekadašnjeg poslanika SDA u Parlamentu BiH Ismeta Osmanovića i bratanac potpredsednika SDA Fadila Osmanovića.

Nastavnik koji je povređen u pucnjavi prebačen je u UKC Tuzla i trenutno je u toku operacioni zahvat.

- Pacijent O.N. hospitalizovan je u UKC Tuzla zbog prostrelne povrede vrata. Pacijent je intubiran i trenutno je u toku operativni zahvat - rekla je portparolka UKC Tuzla Ersija Aščerić-Mujedinović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE BIVŠI UČENIK KOJI JE UPUCAO NASTAVNIKA Isplivao snimak hapšenja, policija opkolila školu u Lukavcu, građani u šoku (VIDEO)

Izvor: Blic, 14.Jun.2023

Građani Lukavca šokirani su pucnjavom u Osnovnoj školi "Lukavac grad" u kojoj je bivši učenik ove ustanove upucao nastavnika. Policija je opkolila školu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.